Tyhmyyden loppu

Jalkaselfie aamusession jälkeen.

Jalkaselfie aamusession jälkeen.

Tulipa haettua perinteinen “reality check” Turusta reilu viikko sitten. Kisat menivät aivan täysin alle riman ja pettymys oli myös sen mukainen. Lähdin ns. soitellen sotaan ja valmistautuminen oli sekä henkisesti että fyysisesti aivan hanurista. Viimeistään nyt opin, ettei kisakaudella kannata elellä kroonisilla miinuskaloreilla ja koittaa laihdutella. Lopputulos oli juuri sitä mitä se oli – kampi suoraksi sekä SK-Muistoajoissa että TS-kortteleissa.

Eihän se itseni puolesta harmittanut, vaan ennen kaikkea tiimin puolesta. Kahvimuki kourassa kun et paljoa pysty kavereiden eteen tekemään tien poskessa.

Nämä asiat sain käytyä itseni kanssa läpi ja Nurmijärvi GP oli rohkaiseva osoitus, että jalka ei ole hävinnyt kokonaan. Ekan tunnin taktiikan mukainen hatkojen napsiminen ja aktiivinen ajo kyllä tuntuikin – osoituksena mittarissa noin 330 w NP:t.

Kevät on ollut itselle todella kiireistä aikaa. Jossain määrin olen joutunut katsomaan peiliin ja priorisoimaan tekemisiä. Yhtenä sijaiskärsijöistä on ollut blogini. Toisaalta alkukaudesta ei kummoisia kirjoiteltavia olekaan, mutta hiljentynyt aktiivisuus on itseäni hieman vaivannut.

Treenit olen suorittanut pääasiallisesti tallissa Rainerin päällä. Tunnin täsmäiskut ja tehopainotteiset vedot (kynnystä ja anaa) dominoivat tekemistä. Lisärytmiä tuovat tiimin yhteiset kovemmat treenit, joissa saa oikesti jauhaa. Nämä kisavauhtia simuloivat vedot ovat olleet hieman vähäisiä tänä vuonna, minkä kroppakin on huomannut pienenä shokkina. Olen jopa kärsinyt pienistä krampeista, mikä on aivan uutta minulle.

Nyt alkaa valmistautuminen Tampereen kortteliin ja Rosendahlin ajoon. Vannoin viime vuonna, etten enää lähde sinne spedeilemään, mutta tulipa taas laitettua nimi listaan. Hyvän treenin siellä ainakin saa – ajan niin kauan mukana kuin vaan suinkin pysyn. Nyt sentään tietää, mitä on vastassa.

Ps. lähdin mukaan kirjoittajaksi uudelle pyöräilyaiheiselle sivustolle. Tsekatkaapa Poljento.

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s