Kilin kolin ja niks naps

Gangsterinimi: Fat Finger Pete

Gangsterinimi: Fat Finger Pete

Tämä kirjoitus syntyy hieman alavireisissä fiiliksissä. Kävin tiimin kanssa ajamassa AHH-etappiajoissa viikonloppuna. 1. etapilla täräytin tunnin ajamisen jälkeen täysin turhaan ja typerään kasaan, jonka saurauksena lensin käden, olkapään ja naaman kautta asfalttiin. Kipu iski käteen aika lailla samoin tein, ja arvasin jonkin menneen rikki. Ajoin kuitenkin loput kierrokset yksin maaliin keräillen matkalla mukaan pääjoukosta tippuneita kuskeja. Vasen käsi olikin täysin pois pelistä, ja pystyin ainoastaan tasaisella varaamaan kämmensyrjällä tankoon. Olin alkuun optimistinen sen suhteen, että jos kyseessä olisi ollut vain venähdys, olisin voinut startata sunnuntain 2. etapille.

Terveystalon röntgen kuitenkin näytti muuta kuin toivoin. Keskisormessa oli sirpaleinen murtuma rystysnivelessä ja nimetön oli murtunut tyvestä sekä painunut 2 mm sisään ja vieläpä vääristänyt sormen asentoa. Lastoitusta ei laitettu, koska muuten sormet jäykistyisivät kampuroiksi ja soittohommat vaikeutuisivat aivan turhaan. Hoitona 3 viikkoa venyttelyä väh. kerran päivässä kipujen mukaan ja kisahommia saa kokeilla vasta jussin jälkeen. Loppuviikosta kuitenkin ajattelin uskaltautua tielle pyörän kanssa, mutta sitä ennen (ja varmaan tässä muutenkin parin viikon ajan) tehot tulee ajettua “Rainerin” päällä.

Jos tästä jotain positiivista hakee, niin:
1) Saan hieman lepoa ja toivottavasti myös kunto kehittyy samalla
2) Tiputan painoni juhannukseen mennessä alle 80 kg
3) Anni näkee mua vähän enemmän (vaikkakin autotallissa “Rainerin” päällä)

Jos kisasta vielä jotain on sanottavaa, niin prologi meni tehojen puolesta omaan suorituskykyyni nähden hyvin. Kyseessä oli aika ylämäkivireinen 2.2 km repäisy, jonka ajoin aikaan 3:51. Keskitehot 455 w ja viimeinen noin 6% nousu 1 min @ avg 545 w.

 

Ps. Ai niin. Kalusto säilyi onneksi täysin ehjänä – eli oli tuuriakin matkassa!

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s