Ensimmäinen kerta elitessä

Näissä väreissä uuteen kauteen.

Näissä väreissä uuteen kauteen.

Alkaa pikkuhiljaa jännittelemään. Lauantaina pitäisi olla viivalla Satakunnan ajoissa – kaksipäiväisissä etappikisoissa. Samalla kertaa lyödään monta kärpästä. Kyseessä on allekirjoittaneen ensimmäinen etappikisa sekä ensimmäinen kerta elitessä. Kävin rassaamassa viikonloppuna jalkojani “Mäkkärilenkeillä” ihan toden teolla ja nyt otetaankin viikko kevyesti yhtä tehopäivää lukuunottamatta ja tankkaillaan. Yritin puskea kisanomaista treeniä ja lukemien osalta homma onnistuikin. Samaa mieltä olivat myös jalat tänä aamuna.

Dataa lauantailta ja sunnuntailta.

Kovasti vielä elän toivossa, että saisin startattua Ulvilassa uudella S-Worksin Vengellä…

Standard

2 thoughts on “Ensimmäinen kerta elitessä

  1. Kiitos blogistasi, tosi hauskaa seurata harjoittelusi ja kisakuskin urasi edistymistä. Wattimittarin avulla harjoittelu antaisi varmasti buustia itsellenkin, joten harkitsen. Millaisiin vehkeisiin olet itse päätynyt.

    • Kiitos vaan palautteesta. Tällaista on aina mukava saada. Tehomittaus kyllä avaa aivan uudet näkökulmat treenaamiseen ja tuo siihen järkevyyttä – mikäli luonnollisesti jaksaa perehtyä aiheeseen 😉 Powertapit ovat tulleet taloon mm. näistä syistä: ei rassailua kampisatsien vaihtojen kanssa, toimii sekä cx-pyörässä rospuuttokelillä kuin maantiefilossa kesällä (nyt mulla on kyllä omat molempiin), kalibrointi helppoa ajon aikana (3 sek. coasting), yhteensopivuus Garminin ANT+ -protokollan kanssa ja lopuksi kohtuullisen edullinen hankintahinta esim. SRM:n kamppeisiin verrattuina. Kannattaa kyttäillä esim. Fillaritoria. Niitä aina silloin tällöin liikkuu vähän käytettyinä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s