Valmistautuminen on malttia

Aloitan tämän blogikirjoituksen oheisella Team Cycle Centerin huoltoautosta kuvaamalla videolla CCH:n pääsiäisetapeilta, joihin osallistuin sekä perjantaina että lauantaina – osana valmistautumista maanantain Lattomeriajoihin. Koitin vannotella itselleni jo pitkin viikkoa, että “älä hyvä mies aja nyt itseltäsi jalkoja alta porukkalenkeillä, vaan säästä paukkuja kisaan”. Yllätyksekseni onnistuinkin siinä melkoisen hyvin.

Perjantain lenkki oli noin 120 km vaihtelevaa paukuttelua. Koitin pysytellä koko lenkin ajan porukan kärkikolmanneksessa, että saisin mahdollisimman paljon vetovuoroja. Suunnitelma pelasi ja tehot kertovat sen puolesta: ajoaika 3:30, normalisoidut watit 249/keskivatit 188. Tarkempi data täällä.

Lauantain lenkki oli tarkoitus vetää porukan keskellä PK-hengessä. Osin se onnistuikin sykkeiden ja tehojen pysyessä todella maltillisina: 40 km/h matkavauhti reilun 120 sykkeillä tuntuu laittoman helpolta. Matkaa kertyi 122 km. Sain kuitenkin muutamilla vetovuoroilla ja mäkiosuuksilla heräteltyä jalkoja kuten oli tarkoitus: ajoaika 3:44, normalisoidut watit 248/keskiwatit 168. Lauantain lenkin data täällä.

Ai niin, ja onhan meidän tallikissalla Leolla 10-vuotissynttärit. Onnea ukille!

Ai niin, ja onhan meidän tallikissalla Leolla 10-vuotissynttärit. Onnea ukille!

Tänään onkin sitten “lepopäivä” – renkaanvaihto autoon, kesän ensimmäiset grillaukset, tunnin verryttely/herättely lenkki lyhyine vetoineen sekä päivän kruunaava Amstel Gold Race! Aamulla sitten Tuomaksen kanssa laitetaan koneet takapaksiin ja lähdetään kohti Poria. Kisakausi avataankin lyhyissä!

 

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s