Aeroa kansalle!

Nyt lähtee!

Nyt lähtee! S-Works Evade.

Olin jo tovin tuumaillut uuden kypärän hankkimista. Eilen se sitten tarttui mukaan Tapsalta Suomen Urheiluaitasta. S-Worksin Evade! Pirkales kun on hieno kypärä, istuu päähän kuin etusormi nenään ja tämän kanssahan se pyöräkin kulkee kovempaa 😉

Eipä muuta tällä kertaa. Treeneissä kevyempi viikko, kilpailukalenteri hieman muuttui, joten viivoilla jo 21.4. Lattomeriajoissa. Ilmoittautuminenkin jo sisässä. Viikonloppuna taas vähän tymäkämpää menoa maantiellä ja sitten seuraavat 2 viikkoa “build 2”:sta – eli haetaan lisää vauhtia ja tehoja.

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s