Pyhällä hengellä ja banaanilla

Stybarin MM-voiton kunniaksi CX-henkinen kuvapostaus ilman mitään linkkiä kirjoituksen aiheeseen ;)

Stybarin MM-voiton kunniaksi CX-henkinen kuvapostaus ilman mitään linkkiä kirjoituksen aiheeseen 😉

Ensimmäinen viikkoni Spartalaista Dieettiä™ alkaa olla takana. Tänään uskaltauduin myös ensimmäiselle flunssan jälkeiselle hieman pidemmälle lenkille (70 km/3:22h, avg hr 131). Lenkkiruokana olikin ryhtinaaliset pullollinen BCAA+Powerbar -urkkajuomamix, kahvi ja banaani. Fiilis ja jalka tuntuivat paremmalta kuin aikoihin. Reiden ojentajien kipuilu loisti poissaolollaan, sykkeet reagoivat tehomuutoksiin hyvin ja tehoja irtosi myös muutamiin mäkiin mukavasti. En olisi kyllä suoraan sanottuna uskonut viikon energiavarastojen tyhjentämisen jälkeen.

Ensi viikko olikin aikataulutettu 10 tuntiin yhden lepopäivän kera, joten tämä sopii varovaiseen aloitteluun enemmän kuin hyvin. Dieetti jatkuu suunnitellun mukaisesti. Muutamia huomioita tässä:
– Ei kertaakaan nälän tunnetta koko viikon aikana!
– Todella energinen olo
– Tavoite painon suhteen -1/6 kg

Sain lenkillä tänään myös isällisiä vinkkejä treenaamisen suhteen. Kyse oli ennen kaikkea levosta ja intensiteetistä sekä niiden suhteesta. Kaikki vinkit laitetaan korvan taakse ja harkintaan. Yhtä mieltä olimme kuitenkin oman kehon kuuntelemisen tärkeydestä ja “fiilispohjaisesta” arvioinnista yli syke- ja tehomittareiden. Tämä on hyvä pitää mielessä päivittäin.

Ensi lauantaina vetäisen taas 5 kilsan aika-ajon rajoitetuilla sykkeillä. Toivon tuloksien parantuneen viimekertaisesta. Nyt lihaskivut eivät ainakaan paina jalkaa.

Videorainaa aamusalilta. Ylläpitävää voimatreeniä: 6 x 170 kg @ 90°

Standard

5 thoughts on “Pyhällä hengellä ja banaanilla

  1. Marsa says:

    Hienoa, että spartalaisuus toimii. Ja aika jännä, ettei edes nälkää huutanut. Mutta. Artikkeliin kuulumattomalla kuvalla silti tunnustit rikoksen. Sääntö #82.

    • Tuohon mulla on hyvä syy! Kun olen luontaisesti rillipäinen enkä käytä piilareita, niin kyseiset lasit ovat vähän robustimpaa tekoa kuin perusajolasit. Eivät mahdu hihnojen päälle…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s